fredag 29. april 2011

Våren er ankommet Løvåsen :) :)

Etter en fin påskeferie var det utrolig godt å komme tilbake til opplagte og glade barn og voksne. Vi startet friskt med en heldag, og det nøt vi i fulle drag. Godt å ha god tid når vi har mye vi skal fortelle, og mange å venner man har savnet i påsken. Vi samlet oss i gymsalen med hele gjengen og sang bursdagssang til Jesper som i løpet av påsken hadde fylt 7 år!! HIPP HURRA!! Så inviterte Tone til skattejakt på Løvåsen området.. Hun hadde nemlig vært ute og sett at i løpet av vinteren var det kommet fram masse spennende ting fram når snøen var smeltet. Ufordringen var klar, her gjaldt det å skyndte seg å fylle opp posene. Med stort pågangsmot løp store og små ut og fant de utroligste ting, vi fant til og med døde mus og fugler - KJEMPEMORO!!

Onsdag møtte vi i garderoben til biola og yoghurt før det var å skynde seg ut og leke. Da vi hadde ryddet området så utrolig bra på tirsdag, ble vi plutselig bevisst på at våren faktisk hadde kommet til Løvåsen. Utrolig godt å kunne klatre i trærne igjen, både første, andre og tredje klassingene var i full driv opp i trærne, KJEMPEGØY!! Vi fant fram spiker, sag og hammer og begynte å jobbe med hytten vi lekte med i høst. Tredje klassingene var gode læremestre som også har invitert med andre klassingene på byggingen. Det ble kostet og ryddet, lagt fram matter og gjort det koselig. Mange konsentrerte unger som storkoste seg med arbeid.

Flere av både første og andre klassingene gjorde nytt bruksområde av akebrettene, de brukte dem som båter i sølen utenfor. De fraktet vann hit og dit, kjørte fram og tilbake til hverandre og storkoste seg. Våte ble de, men hadde det utrolig morsomt. :)

Torsdag var det nydelig mildt her, og vi inntok god mat på hverandaen før vi satte i gang med leken. Det var fortsettelse på hytteleken, herjing i skogen med samtlige førsteklassinger - opp og ned i trærne, her gjaldt det å være rask slik at man ikke ble tatt. Trillende latter og høy aktivitet. Noen av tredjeklassingene lekte "firestjernes middag" på Løvåsen området, det ble servert de mest fantastiske retter med påfølgende underholdning. GØY!! Vi lekte også med kull som vi tegnet med, nå gleder vi oss til vi skal få fram asfalten rundt banen slik at vi kan få tegne med kritt. Vår er HERLIG!!

I dag har vi hatt en fantasisk avslutning på ei strålende uke, vi har hatt nydelig vårvær og knallblide unger. Vi har klatret i trær, lekt masse i sandkassen og laget gapahuk i skogen. Kjempemoro for store og små. Mette i magen av pizza ble vi også. Det har vært så bra å komme tilbake igjen, å finne de gode vennene og få herje fritt, det er godt å være liten og stor på Løvåsen!! Ha en strålende helg!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar