fredag 14. januar 2011

VINTERLAND!


Ei heilt fantastisk herlig uke har dette vært!!!
Knallgodt vintervær med masse snø og minusgrader har gitt oss 5 deilige dager ute her oppe på Løvåsen.
Aktiviteten har vært på topp med ski, slalåmski, snowboard, akebrett, rompeakebrett, akematter, "ake-smultring" og spader.

Endelig er løypemaskinen til Kilkam tilbake igjen, og vi har fått kjørt opp flotte skiløyper. Heile myra ved skistadion er nå hardtrakket, og det samme er skilekebakken ved grillbua. Både med og uten spor.

Med arbeidslampene vi har anskaffa, så har vi relativt gode lysforhold i skilekebakken. Det har vært skikkelig utløsende for den gode aktiviteten.

I romjula bestilte vi oss nye akebrett fra Obs. I går, torsdag, kunne vi endelig få henta disse og tatt de i bruk. 10 flunkende nye akebrett med ratt og brems i knallrødt - vi må ha det i Løvåsen-farger! Disse ble tatt i bruk umiddelbart!
Selv om uka har vært noe amputert antallsmessig på ungeflokken pga endel sykdom, så virker det som at de som har vært her oppe virkelig har kosa seg skikkelig. Vi voksne merker også aktiviteten godt på kroppen, og forlater jobb søkksvette så og si hver dag. Hærlig!

Innimellom aktiviteten må vi ha litt påfyll av mat og drikke. Kan være utfordrende å få ungene til å avse 5-10 minutter til å innta vått og tørt, når forholdene til vinterlek lokker slik de har gjort denne uka. Alikevel har vi nå fått i oss masse god mat som f.eks. grove vafler, hamburger, biola og havregryn, pizza mm. Deilig!

Når uka nå er på hell, så avslutter vi med bålkos og frilek i skilekebakken, og noen spennende fysikk-eksperimenter sammen med ivrige skuelystne unger.
Vi ønsker dere alle ei riktig god helg, og vel møtt igjen på mandag! Frisk og rask!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar