fredag 21. januar 2011

Still going strong....


....eller vi står han av, som vi uttrykker det lokalt! Også denne uka har vært prega av endel sykdom, og antallet barn har vært noe mindre enn normalt. Alikevel ser vi bedring i sikte, og flere begynner å komme seg i gjenge igjen. Kjempebra!
I skrivende stund veksler det mellom regn og sludd her oppe på Løvåsen. Det ligger med andre ord an til en våt dag utendørs i dag.

Uka starta vi innendørs med kanonball og middagsmat. Vi begynner å bli skikkelig gode på kanonball, og det er rimelig folksomt i salen under kampene. Kjempeartig!
Utendørs benytter vi oss fortsatt av vinterforholdene, og de nye akebrettene er kjempepopulære. Smultringene og akebrettene får god fart på godt vinterføre, og det myldrer av liv i bakken. Det har også blitt tid til hopping og skigåing, og flotte løyper fra løypemaskinen er veldi kjærkomment.
Vi har veksla litt mellom skilekebakken og plassen rett utafor Kilkamhuset denne uka. De svære snøhaugene rett utafor huset her gjøres om til snøhuler og borger. I snøhulene kan man trekke seg tilbake ei stille stund, og borgene brukes til vern i snøballkrigene. Det gjelder å ha øyne og ører åpne under snøballkrigene, særlig vi voksne som risikerer angrep fra alle kanter.
Ikke noe tvil om at vi er bortimot faste mål for flesteparten av snøballene, men det tåler vi! :-D

Torsdag innførte vi en ny aktivitet med vinterlig preg. Vi spilte bondesjakk ute på plassen foran huset. Sjakkbrettet ble lagt opp ved hjelp av brøytestikker, og unger og voksne var sjakkbrikker. Litt tid tok det før vi fikk dreis på regler og sånt, men til slutt satt det. Litt uvant men utrolig stilig!

I dag, fredag, avslutter vi uka med pizza-kos og innendørs lek. Kanonball er jo en selvfølge, samt at mange av guttene har med seg beyblade. Små snurrebasser som spinner rundt på golvet. Da blir det full beyblade-kamp, og det engasjerer VELDIG!
Nina fortsetter med fysikk-eksperimentene, og i dag lurte vi hjernen til ulike reflekser. Skikkelig artig!Vi ønsker alle sammen ei riktig god helg, og vel møtt igjen på mandag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar