torsdag 27. januar 2011

NU E HO HER IGJEN!!!


Heilt sant - sola har vist sæ på Løvåsen!
Riktig nok litt tidlig på dagen, sånn før SFO-ungan var kommet opp, men vi klarte å fange ho på bilde!


Deilig at ho endelig er tilbake!
Det merkes for hver dag som går at det blir lysere både på morningen og ettermiddagen.

I skrivende stund er sola fraværende. Det sludder og er ganske så vått ute.
Alikevel nyter vi hvert sekund her oppe på Løvåsen. Uka har vært variert både med aktivitet og inne- eller utedager. I starten av uka kosa vi oss med god mat. På bursdagsmatmenyen til Jakob S var ønsket Thai-suppe. Vi var spenstige og forsøkte oss på oppskrifta, og det gikk veldig bra. Nydelig blei den, selv om mange valgte å ikke smake. Etter mat var det frilek i salen.

Tirsdag gikk vi på leiting etter sola. Ski og akebrett blei med på tur opp lysløypa. Mange benytta bakken til aking, mens et par ønska en skitur rundt 3 km-løypa. Det blei etterhvert skikkelig vinterlig denne dagen, og kvikksølvet falt ganske så langt ned på gradestokken.
Det blei en utrolig hærlig dag ute alikevel!
Ute på storbanen var det masse herlig lek i snøhusene som ungene har tråkka.

Siste del av uka har vi latt mat og lyst avgjøre aktiviteten. Vi har hatt mange omganger med stiv heks og sisten. Hyttebygging har fått en ny dimensjon, og stoler, bord og pledd benyttes til det fulle i salen. Flere og flere av guttene har med seg beybladene sine, og vi har beyblade-kamp hver dag her oppe. Både ute og inne! Kjempeartig!

På slutten av dagene ønsker mange å roe ned med litt tegning, spill og kort.
Vi feirer solas tilbakekomst i dag, på ukas siste dag. Litt synd at det utendørs er lite som minner om sol, men alikevel.
Da vanker det hjembakte solboller og kakao! Nydelig!
Vi kjører også litt fysikk-eksperimenter, og disse synes ungene er kjempemorsomme!

Vi takker for ei aktiv og flott uke her på Løvåsen, og ønsker alle sammen ei riktig god helg og vel møtt igjen på mandag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar