fredag 3. desember 2010

Litt tatt av været.....


Denne uka starta vinterlig, slik den forrige ble avslutta. Vi fikk utfolda oss på akebrett og ski, og det var full gass fra start til slutt.
Tirsdag begynte mildværet å gjøre seg skikkelig gjeldende, slik at "produksjonen" av islykter måtte vi utsette til kuldegradene igjen kommer tilbake. Det ser det jo ut som de gjør allerede i løpet av helga. :-D
Onsdag var det tid for julegran-tenning på Løvåsen.
Juletreet ble hogget på vei opp fra bussen, frakta rett inn til barnehage-inngjerdingen av ungene og reist der. Vi fikk lagt ut ledning og pynta med 200 lys.
Spenningen steg skikkelig da det nærma seg tenning, og vips så var det full julestemning også på Løvåsen.
Vi synes alle sammen at vi har et nydelig juletre!
Vi feira julegrantenninga med med varm saft og ferske hveteboller.
Kjempepopulært!
Torsdag gjorde mildværet skikkelig inntog, med regn, vind og holke. Det innbydde mest til aktivitet innendørs, ene og alene på grunn av holka. Regn og vind tåler vi.
Vi fikk alikevel en særdeles aktiv dag innendørs, med variert lek som landhockey, bay-blade, fotball, tegning, liming, papirfly mm.
Litt av hvert for en hver smak med andre ord!
I dag, fredag, er forholdene de samme som i går. Vi har imidlertid fått strødd godt, slik at det er gode forhold for kjøring til og fra Løvåsen.
Vi holdt oss innendørs i dag også, og kosa oss med god fredags-pizza og selvvalgt lek mm. Gymsalen her på Kilkamhuset er virkelig gull verdt for oss i slike vær-tilfeller, og det utnytter vi til det fulle.
Det vises også godt på ungene at de setter pris på den!

Bålkosen og utendørsaktiviteten tar vi når forholdene tilsier det igjen.
Vi ønsker med dette alle sammen ei skikkelig trivelig og fredfull adventshelg, så møtes vi igjen på mandag til nye sprell her oppe på Løvåsen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar