torsdag 23. desember 2010

God jul!


Endelig er jula her!
Nå har vi ladet opp i vel 3 uker, både liten og stor, og endelig skal spenningen få utløp i julefeiring! Med all den kos som følger med det. Vel fortjent for ALLE sammen!

Vi har latt lysten hos ungene i all hovedsak være styrende for aktiviteten på Løvåsen denne uka.
Tirsdag hadde vi en kjempeartig opplevelse på gåbussen på morningen.
Mellom Jektholtet og Nedre Ruggevik møtte vi på Rudolf og 5 av hans venner.
Altså bortimot hele reinsdyrspannet til Julenissen - frittgående her hos oss! Skikkelig stilig!
Vi forsøkte rolig å følge etter de ned mot fjæra for å få tatt bilder. Vi hadde med kameraet for å ta bilder av måneformørkelsen denne morningen, men skyer gjorde at det gikk ut med høye kneløft. Det var vanskelig å få til gode bilder pga at det var så mørkt, samt at reinsdyrene ikke ville stå stille så lenge av gangen.

Det har vært skikkelig vinter og vintervær her oppe på Løvåsen denne uka. I fravær av sola har månen lyst opp naturen, og vi har kosa oss skikkelig i skiløypene og akebakken. Det har vært til dels mange kuldegrader her oppe - mandag helt nede i 16-17 minus - men det har ikke lagt noen spesiell demper på uteaktiviteten. Vårt faste hopp-lag på Løvåsen har starta oppkjøringa mot Løvåsen-VM i februar 2011. I tillegg tar flere og flere skiene fatt, med all den gode treninga det gir. Akebrettene får også kjørt seg skikkelig, så her er det full fart i støytan. Kjempebra! Vi håper på masse snø og gode forhold i det nye året også.

Innendørs har vi hatt en god del papir-lek, der ungene har laga fantastiske bilder i alle fasonger og varianter. Utrolig god fantasi har de!
Kanonball har også vært populært denne uka, samt kortspill og Ludo.

Onsdag viste vi omtanke for dyrene i Kilbotn-marka. Vi tok med oss litt reste-mat fra ukas lunsjer, og gikk en runde i skogen og la igjen pølsesnabber og annet som litt julegodteri til dem. Vi så masse spor rundt omkring, så vi håper og tror av hver smule vil bli funnet.

Nå helt på slutten av uka roer vi ned med litt kos både innendørs og utendørs.
Vi starta Lillejulaften innendørs med kanonball og frilek, for så å kose oss med varm lunsj. På slutten av dagen kledde vi oss godt (-13 grader), og gikk oss en liten tur langs lysløypa for å se etter dyrespor. I lomma lurte vi med oss litt godteri, slik at turen ble ekstra hyggelig.

Vi ønsker med dette ei riktig god jul til alle Løvåsen-unger med foreldre, søsken og øvrige familie, og tusen takk for et fantastisk år sammen med dere!
Så møtes vi igjen snart!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar