fredag 5. november 2010

EI VARIERT UKE


Uka starta VELDIG friskt på mandag, med storm i kastene her oppe på Løvåsen. Vi fant ut ved henting av ungene på skolen, at dagen burde tilbringes innendørs. Det var et lurt trekk fant vi ut, da vinden blåste taket av uteboden vår.... Vi tilbragte dagen innendørs, med sprell i gymsalen samt og ulik "finger- og hode-gym" i sofaen.
Onsdag fikk vi besøk av Martin Isaksen, pappa til Mikael. Han og ste-datteren viste og underviste oss i tae kwon do. Dette forgikk inne i gymsalen her på Kilkamhuset. Det var skikkelig artig for både oss voksne og ikke minst ungene. De sto på rekke og rad og fulgte med, og fikk prøve flere ulike ting innenfor denne idretten. Vi gleder oss veldig til de kommer tilbake om 2 uker.
Utendørs har vi koset oss med mye variert aktivitet. Det er lek i granskogen ved leirplassen vår - dette deltar de aller fleste i. Her bygges det hytter av paller samt sages busk og kvist inne mellom trærne, slik at vi får god plass inne i skogen. Kjempeartig!
Mange av ungene er også veldig kreative på sang- og teaterfronten, så vi har hatt opptil flere forestillinger utendørs. Til stor glede for både ungene og oss voksne.
På det lille vi har av snø og rim, så er det flere som allerede har testa aktebrett og rattkjelker. Det er tydelig at mange ser frem til skikkelig vinter.
I skrivende stund snør det lett her på Løvåsen, og slår værmeldingen til så blir det et snev av vinter i løpet av helga. Kanskje vi i neste uke kan få testa akebakken skikkelig?
Vi ønsker med dette alle sammen ei fortreffelig helg, og vel møtt igjen på mandag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar