torsdag 25. november 2010

EI KNALL-AKTIV UKEEi skikkelig artig og knall-aktiv uke går nå mot slutten. Vi har hatt veldig mye forskjellig aktivitet på planen, og det virker som ungene har koset seg skikkelig med det.
Mandag var en "middags-dag", der vi spiste middag inne og så fikk ungene selv velge innendørs eller utendørs aktivitet etterpå. Mange deltok i hopp og sprett innendørs, mens noen valgte snø- og lyktelek utendørs.
Tirsdag var det klart for ny tur til Stangneshallen igjen. Ungene blei henta på skolen kl 1300, og så tok vi bussen i retning byen. Vi var så heldige at det var kun oss på bussen, så Sivert-bussjåfør kjørte oss helt til døra på Stangneshallen. Kjempeflott - da fikk vi mere tid i hallen!
I hallen hadde vi ei økt med litt håndball-undervisning for de som ønsket det, og i tillegg ble det basketball, stafett, sisten, tauhopping, fotball mm.
En skikkelig aktiv og morsom dag! Vi skal prøve å få til flere slike på nyåret.
Onsdag var det ny økt med tae kwon do, og de samme instruktørene som sist. Så og si hele unge-flokken deltok med stor iver og interesse. Heilt supert!
Torsdag og fredag er skolefri-dager, og vi får endelig lange fulle dager her på Løvåsen.
Ei gruppe har gått en runde i skiløypa, noen har tatt de første svevene i hoppbakken og mange har benytta akebrettene flittig.
Deilig at forholdene endelig byr på skikkelig vinteraktivitet!
Torsdag fyrte vi opp i grillbua, og grilla pølser, kyllingklubber, kyllingfilet og biff.
Masse deilig snadder i magen!
Zumba har blitt en populær trenings-form rundt om i verden, og den har også nådd oss på Løvåsen. Vi kjører igang CD-spilleren, og de som ønsker har fått prøve seg litt på det.
Skikkelig stilig - det er mange som har mye inne her!
Den siste hele november-uka 2010 går inn i historien, og neste uka er adventa her.
Vi ønsker med dette alle sammen ei strålende helg, og vel møtt igjen på mandag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar