fredag 12. november 2010

EI HÆRLIG VINTERUKE!


Endelig har vinteren kommet her oppe på Løvåsen, og det ser vi at ungene setter STOR pris på.
Akebrett og ski har endelig fått sett dagens lys, og er i MEGET flittig bruk!

De ivrigste på ski har tatt i bruk scooter-løypa oppover utmarksveien, og det er full fart opp og full fart ned. Også de små bakkene rundt huset besøkes av ivrige skigåere, og også de som koser seg med akebrett. Det akes 1 og 1, 2 og 2, i tog, stående og bakvendt – skikkelig fart og spenning!
Mandag fylte vi vann i flere bøtter og satte ut til frysing. Onsdag hadde disse frosset akkurat passelig, slik at vi kunne kakke hull og tømme ut vannet som ikke hadde frosset. Vips – så hadde vi flotte is-lykter som vi satte utover med telys i. Det blei nesten reine julestemninga her oppe! Kjempekoselig! Produksjonen av is-lykter fortsetter så lenge vi har kuldegrader, så området står foran ei ytterligere forskjønning utover vinteren.

Tirsdag dro vi på tur til Stangneshallen. Vi møtte ungene ved skolen, og tok buss til hallen. Det ble en helt fantastisk dag! Vi hadde hele hallen til disposisjon. Etter ei matstund med medbrakt mat i kafeteriaen, stormet ungene inn i hallen. Vi fikk henta frem baller, matter og annet utstyr, og kosa oss skikkelig med masse variert aktivitet som f.eks. fotball, handball, basketball, turning, hopping, strikkhopping osv. Heilt utrolig hærlig – detta skal vi gjøre igjen! Tusen takk til Harald Vollen som er så snill å la oss få komme på besøk.

Det nærmer seg raskt mørketid, men allikevel ser vi at det er litt for mye lys til å få til skikkelige turer ut i skogen med lommelykt. Vi passer på å smette inn denne aktiviteten så snart vi ser at det blir mørkt nok.
Som dere ser har vi hatt ei aldeles hærlig uke her oppe på Løvåsen, og ser bare så frem til fortsettelsen.
Vi ønsker alle ei fortreffelig helg, og vel møtt igjen på mandag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar