fredag 8. oktober 2010

Uke 40


I strålende sommervarme (er det mulig??!!) koste vi oss med å feire Ottars bursdag, han hadde i år som i fjor, bestillt hamburger!! Etter at maten var inntatt var det å ta i bruk hele området til lek. Vi tegnet med kritt, jobbet med prosjektet inne i skogen og to barn gjorde til og med frivillig lekser. De satt ute på benken og koste seg og hjalp hverandre.

Tirsdag stod det egentlig kjøttboller og fullkornspasta på menyen, men siden vi hadde så utrolig mye hamburgere igjen fra dagen før ble det restemat.. Nam, nam.. Det var også orientering på planen, men før vi hadde kommet oss i gang med løypen var samtlige barn avgårde i lek. Noen av jentene fra tredje klassen lagde danseshow for resten av gjengen. Vi hentet en bil fram slik at vi fikk høy kul musikk! Etter hvert ble også flere barn inspirerte og lagde egne show.. Neste tirsdag prøver vi igjen med en spennende orienteringsløype.

Onsdag var det tid for å feire Fredriks bursdag. Han hadde bestilt druer! Vi fant sammen med Fredik ut at man kanskje ikke ble så fryktelig mett av bare druer. Dermed tok vi det som egentlig var tirsdagens lunsj; kjøttboller og fullkornspasta!! Vi koste oss med mat og druer, sang bursdagssang og koste oss. Etter mat var det tid for fotballspilling og x-faktor konkurranse. Det var barn med fra både første, andre og tredje klasse som deltok og utrolig god stemning. Vi heiet og klappet, oppmuntret og gav tips til forbedring - skikkelig bra!!

Torsdag hadde vi en skikkelig ruskeværdag. Vinden tok til og med og flyttet lavvuen vår, og målene ble tipper overende lett som bare det, fasinerende og litt skummelt. Dermed bestemte vi oss for å gå rett inn til gymsalen. Vi feiret bursdagen til Mathias og han hadde bestilt pizza. Med langbord dekket var det klart for en skikkelig koselig bursdagsfeiring. Vinden ulte ute og barna spiste og koste seg. Til dessert var det is, gjett om det var god stemning. Etter maten hadde bursdagsbarnet ønsket seg fotballkamp. Barna delte seg selv inn i to lag, første og andre mot tredje klasse. Lenge holdt de yngste ledelsen, men så fikk tredje klassingene gjennombruddet og da var det gjort.. Men ingen sure miner, og bare morsomt. Da det var tid for buss var det store protester mot at de måtte dra, lovnad om å fortsette dagen etter..

I dag har vi hatt masse regn og vind, og vi ble enige om at vi ikke ville bruke tiden vår på regnklær. Vi har dermed hatt kanonball turnering inne i gymsalen, fart og spenning, morsomt!! De som ikke var med på kanonball har lekt med dukker, lego, spilt spill og med roboter. Til lunsj koste vi oss med brødskive med fiskekake og pizza rester fra i går. Vi har det ikke så aller verst her oppe, også når himmelen åpner seg!! :) Takk for ei strålende fin uke!! :D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar