fredag 22. oktober 2010

Indianerprosjektuken!Endelig kom vi oss i gang med indianer prosjektet, vi skyntet oss å samlet einer til buen på mandag da vi ikke hadde snø.. Vi har jobbet jevnt med buene våre hele uken og det morsomme er at flere av tredje klassingene har vært blant de ivrigste for å få laget like bra som i fjor! Vi har hatt eventyrstund i grillhytten der vi leste indianerhistorier; spennende!

Atter engang tok snøen orienteringen fra oss, vi bestemte oss dermed for å spille KANONBALL istedet. Ingen dårlig erstatning da både små og store var svette i luggen og brede i smilet!! Vi har spilt BASEBALL på fotballbanen, og nå begynner også første klassingene å fatte interessen, morsomt! Det har vært kaldt og godt, dermed har vi fått masse is å kose oss med, det lages våpen, mat, skøytebane og mye annet morsomt med isen. Godt at det endelig har blitt kaldere.. Bare fra forrige uke er barna blitt utrolig mye bedre på påkledning, nå er de stort sett godt kledd når de kommer løpende til bussen. Dette er veldig bra og vi roser dem masse!!

Fredag avsluttes med bålkos og røde kinn. Vi bruker hele området, klatrer i trær og lage piler til indianerprosjektet vårt!! Vi koser oss og roer ned etter ei flott uke!!
GOD HELT TIL DERE ALLE!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar