fredag 29. oktober 2010

Foreldrefest-uka


Så er nok ei uke på hell. Vi har kosa oss skikkelig med masse variert aktivitet. Første delen av uka gikk med til forberedelser til foreldrefestene onsdag og torsdag.
Temaet i oktober har vært indianer, så vi har vært rundt om i skogen og henta eine-busker som vi har laget bue av. Trærne rundt omkring har også innbydd skikkelig til klatring. Mange av ungene er noen skikkelige racere på klatring, og plutselig hører vi stemmer oppe i trærne.
Kjempeartig og skikkelig bra for mange av kroppens muskler og ledd - bare det ikke blir for høyt opp! :-D
En fast kjerne unger må ha sin daglige dose med fotball, samt at slåball i ulike varianter med stadig nye regler er veldig populært blant mange.
Det har vært ganske så isete og glatt her på Løvåsen denne uka. Det kan være litt utfordrende mht å bevege seg rundt på området, men samtidig får vi lært oss å ta det litt med ro. Isen er også veldig fasinerende for mange, og det har vært mye hakking i is samt kreativ lek med is-biter/-flak.
Onsdag var det mange 2. og 3. klasse-foreldre med søsken som besøkte oss på foreldre festen. Vi holdt til rundt lavvoen vår, og serverte deilige varme pølser i brød, varm saft og kaffe. Noen av jentene hadde laget litt sang- og danseunderholdning, samt en av guttene hadde en vakker solo-fremføring som flere av guttene hadde dikta.
Torsdag besøkte 1. klasse-foreldre med søsken oss. Da holdt vi til i og rundt grillbua. Begge dagene var det veldig godt oppmøte, og utrolig god stemning. Foreldrene deltok både som publikum, fotballspillere og kortspillere. Kjempeartig!
Vi avslutter uka med fri-lek og roer ned frem mot helga, i et nydelig vær her oppe på Løvåsen.
Ha ei fortreffelig helg alle sammen, og vel møtt igjen på mandag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar