fredag 24. september 2010

Uken med masse fin lek!!

Mandag var preget av fotball, masse fin lek over hele området og ostesmørbrød til mat - det smakte fortreffelig med mat i magen etter en lang dag.

Tirsdag feiret vi Johannes bursdag; han hadde valgt pølse med brød og alle var strålende fornøyd med valget!! Vi skulle egentlig ha friidrett, men da barna kom opp hadde de planene klare i hodene sine. Vi mener det er viktig å la planer være planer når barna er så tydelig på hva de ønsker, og når vi lar dem blomstre ser vi resultater.. :) Maten ble spist og barna kastet seg i leken. De tegnet med kritt rundt hele(!) fotballbanen, de lagde hus og de skrev navn og ord - skikkelig myldring! De største barna har lenge hatt prosjekt inni mellom trærne der de jobber for å få skikkelig fint hus. Strengt forbudt for voksne, og veldig god steming blant barna. Det var barn i sandkassen, på den gamle delen, ja i det hele tatt over hele området. Kjempefin lek og masse kos, en kjempedag!!

Onsdag så vi ettervirkningene av den flotte dagen vi hadde på tirsdag og barna spiste fort før de igjen kastet seg inn i leken de hadde forlatt dagen før - kjempemorsomt å se og være med på. Det var slitne barn og voksne som gikk hjem etter endt dag.

Torsdag spiste vi biola, müsli, havregryn og brødmat før vi kastet oss rundt på fotballskolen. Andre og tredje klassen jobbet med fair playm oasning og mottak og avsluttet med kamp. Første klassen storkoste seg med hinderløype med ball, der man måtte holde ballen i beina, kaste ball og hopp og hinke med ballen i hendene. Avsluttet med fotballkamp. Vi ser nå at første klassingene begynner å forstå litt mer av fotball og at de tar instruksjoner når de blir gitt - kjempegøy å være med på!!

I dag fredag har vi hatt en kjempefin avslutning på ei flott uke, prosjektene i skogen og i sandkassen har vært videreført, vi har spilt fotball og til slutt men ikke minst, vi har spist maasse pizza!! Kjempegod med god fredagsmat!!

Takk for ei flott uke, gleder oss til neste.. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar