fredag 3. september 2010

Sol, og regn og latter og sang...Dette har vært uken for oppstart av ridning, fotball og friidrett. Tirsdag var det ti spente første klassinger som gikk fra skolen til ridning i Kila. Der ble vi møtt av Randi som viste oss rundt, før vi gjorde oss klar til å ri. Alle fikk ri noen runder og fikk kjenne på om dette var noe de syntes var gøy. Stor stas å få ri, og de fleste ville så gjerne ri på den brune - den var i følge gjengen den fineste.. :)

Etter ridningen var det tid for å stelle hestene, de børstet, tok hovene og gav dem høy. Vi oppdaget at det var litt lite med høy så da måtte vi opp og samle høy - og hva gjør man vel når man har en diger haug med høy?? VI HOPPER!!! Ungene var ville av begeistring, kjempegøy!! Så var det tid for å kose litt med kaninene og marsvin - myke og gode dyr, kos! Avsluttet med å kose og stelle hestene. De som var tilbake på Løvåsen holdt på med friidrett og friluftsliv. De løp 60 metern, kastet spyd, hadde stillengde og kast med liten ball. Første klassingene hadde ansvar for å lage mat, de lagde kjøttkaker til resten av gjengen. Nam, nam..

Onsdag hadde barna utedag på skolen. Da de kom til Løvåsen var de klar til å være litt inne. Koste seg med biola, müsli og havregryn og lekte inne i gymsalen. Første klassingene koste seg i grillhytten med skumle historier og mat. Koselig stemning rundt bålet - fin avslutning dagen!

Torsdag var det rideskole for 2 og 3 klassingene. Da de hadde rindning i fjor var det nå på tide med rideinnlæring. De lærte hvordan man holder tøylene, hvordan man stanser og får hesten til å gå og hvordan man svinger. For de som ønsket fikk de litt fart, og flere av barna lo så tårene trillet da det ble litt fart. Utrolig morsomt.
De som var på Løvåsen hadde fotballskole. De trente på å holde ballen i beina, på å få ballfølelse, på kast og på å sentre ball i riktig retning. Avsluttet med fotballkamp.

I dag har vi hatt strålende sol, og til og med litt varme.. :) Vi grillet hamburger på bål og har storkost oss med fotball, lek i nett og i trehytten!!

Ei flott uke, men regn, sol, haggel, varmt og kaldt - det er deilig å bo i nordnorge!!

God helg alle sammen!! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar