fredag 6. august 2010

På'an igjen!


Da var sommerferien over for oss her oppe. Mandag var første dag etter ferie, og det var utrolig godt å komme i gang. Vi startet forsiktig med seks blide barn. For de nye var det viktig å gjøre seg kjent med området, og finne ut hvilke aktiviteter man kan holde på med. Det dirret i fotballfoten til flere av barna, dermed kastet vi oss rundt og spilte fotball helt fram til lunsj. Slitne unger og voksne inntok skikkelig Løvåsen lunsj; vafler med brunost!! Store mengder forsvant i de små kroppene. Godt å være tilbake fra ferie.. ;)
Tirsdag kom det flere fotballgutter og lykken var total!! Liverpool, Man U, Chelsea, Milan, flere storheter var tilstede og det var høy klasse over spillet. Innimellom tok vi pause og spilte kanonball. Utrolig morsomt å se det fellesskapet barna har seg imellom. Gikk en liten tur til skytebanen for å lete etter frosk og blåbær. Fant verken blåbær eller frosk..
Onsdag fikk vi besøk av Holtet barnehage. Sandkassen var ferdig og de mest fantastiske borgene ble skapt. Solen valgte å stråle fra blå himmel så det ble varmt og godt, vi kjølte oss ned med litt vannkrig. Tok bord og stoler ut for å tegne. Til lunsj lagde vi kjempegode ostesmørbrød.
Torsdag fant vi ut at vi var blitt så varm i trøya at vi tok oss en liten tur. Vi gikk til den gamle skytebanen. Der lagde vi bål og lagde baguetter med ost og skinke som vi la i bålet. Til dessert var det blåbær, nnnnyyyyydelig! Vi lagde demning og lette etter frosker (fant ingen..). Avsluttet dagen med kanonball og lek i sandkassen.
Fredag gikk vi til gapahuken, der lagde vi svinekjøtt med pasta, smakte fortreffelig med ketchup og grillkrydder på! Igjen var desserten blåbær, og før vi forlot var vi blå og fin på fingre og ansikt.
Det har vært ei flott første uke, vi har vært få barn og mange voksne slik at vi har fått god tid til å bli kjent. Vi gleder oss utrolig masse til at alle skal komme på plass, det blir utrolig hyggelig å bli kjent med både store og små.
Ha ei strålende flott helg!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar