fredag 27. august 2010

Endelig godt i gang!! :)
Denne uken har vi vært full gruppe for første gang, og det har vært kjempeflott!! Barn og voksne er trygge på hverandre, og barna er blitt kjemepgod til å si melde sine behov og ønsker. Det er flott!!

Mandag startet vi med å dele gruppen i to, første i grillhytten og andre og tredje klasse på området rundt huset. Vi hadde ostesmørbrød til mat og koste oss med det. Etter mat var det ut i skogen for å leke, leke, leke.. Stor barna spilte fotball og koste seg i sola.

Tirsdag kom vi opp og tok oss god tid til å spise mat, vi grillet kjøttkaker på bål og hadde brød til; "hamburger" ble det og ungene spiste godt! Så bar det for første klassingene ut i skogen for å leke "stiv heks". De har fått helt dilla på leken. Mona og Nina er "hekser" (kledelig!! :) ), så er det bare å løpe avgårde. Vi lekte til både barn og voksne var slitne og svette! Gøy!! Andre og tredje klassingene brukte sin tid til å plukke blåbær og spille fotball, man må jo varme opp til fotballskolen må vite.. :)

Onsdag hadde vi müsli, frukt og biola til mat. En kjempesuksess!! Stort sett alle barna elsket det og det gikk enorme mengder med biola. Godt å få litt sunn påfyll til en innholdsrik ettermiddag. De elsdte jobbet med trehytten vår og første klassingene koooste seg med "stiv heks" i skogen. Spennende å gjemme seg for hverandre for så å hoppe fram. Mye god latter å høre..

Torsdag gjentok vi suksessen med müsli, biola og frukt! Etter det kastet andre og tredjeklassingene seg rundt med fotballskolen. Der hadde de individuelle øvelser med ball og avsluttet med kamp. Barna var helt med og vi gleder oss til fortsettelsen.. Fra neste uke skal det være fotballskole for første klassingene også.

Fredag avsluttet vi med strålende sol og faktisk litt varme, bål, pølse og pinnebrød. Fra en snill mamma hadde vi fått is, dermed var også desserten i boks!! Vi har kost oss med gode samtaler rundt bålet, etter veien og midt på fotballbanen. Vi koser oss så, og nå må undertegnede skyndte seg ut, da det ser ut som det skjer noe spennende på fotballbanen.. Ha ei strålende fin helg, vi gleder oss til å se store og små på mandag!! :D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar