fredag 20. august 2010

Den uken solen viste seg heeele uken.. :)

Da var fredagen atter engang kommet, og vi siiter igjen med mange gode opplevelser. Vi startet mandag med hestene!! De ble litt forsinket opp og det bidro til at spenningen var til å ta og føle på da de endelig kom!! Første klassingene fikk lov til å prøve først, de satte seg modige opp på ryggen og red stolte avsted. Flere utvikste god balanse og red med hendene strak ut - gøy! Så var det andre og tredje klassens tur. De fikk lov til å ri på tur til Nattmålfjellvannet. En fantastisk tur der alle fikk prøve seg.

Tirsdag lagde andre og tredje klassingene ei utrolig bra hinderløype til førsteklassingene. Her så vi tydelig at de største barna ble omsorgfulle, oppmuntrende og hjelpsomme i forhold til de små. Første klassingene ser opp til de eldste, og da er det flott at de kan få lov til å bidra med opplegg til første klassingene.

Onsdag var det første skoledag og det var spente barn som møtte oss utenfor skolen. De var lenge stille om opplevelsene sine, men på veien opp fra bussen fikk vi høre mange historier. Spiste kjempegode ostesmørbrød og lekte mye rødt lys, stiv heks og selvsagt fotball..

Torsdag var den første "hele" skoledagen, og det var en motivert gjeng vi møtte på skolen. "Hva skal vi gjøre i dag?" Vi gikk opp til Løvåsen og ble møtt av nystekte vafler som vi koste oss med før vi løp i lek. Vi fikk også spikket litt og lett etter småkryp, deilig!

Fredag avsluttet vi med "stil". Siri har hatt bursdag tidligere i sommer og hun hadde bestillt pizza til sin feiring. Pizzaen stod klar, så før vi gikk i lek koste vi oss lenge i solen med maten. Endelig ble det varmt og godt så vi kastet av oss litt klær og fordelte oss over området. Noen på fotballbanen, noen i sandkassen og andre i nettet og ved lavvuen. Litt før klokken tre samlet Tone barna, hun hadde hørt noen rykter.. Det viste seg at isbilen skulle komme og nøyaktig ti minutter senere som bestilt kom ISBILEN!!!! For en lykke, ungene hylte, de voksne hoppet og alle var glad, glad, glad.. I skrivende stund høres det unger på gården som nynner kjenningsmelodien til isbilen.. For en dag, for ei uke!! Solen har vært her, blide fornøyde barn og voksne har vært her, kan det bli bedre??

Tusen, tusen takk for ei flott uke, vi gleder oss til neste!!! :D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar