torsdag 1. juli 2010

Siste SFO-uke for skoleåret 2010/11!

Da er siste SFO-uke for dette skoleåret på hell.Den fløy fort slik som uken før. Denne uken hadde vi lagt opp til en skikkelig utfordring. Vi skulle bestige Sørvik fjellet. Det klarte vi. Vi hadde en fantastisk tur og været var på vår side. Vi slo leir med Skarvannet. Der prøvde vi fiskelykken og grillet pølse på bålet. Vi ser en fantastisk framgang på den fysiske formen på alle og det gode humøret under hele turen bekrefter nettopp det. Da fjellturen var over satt vi nede med Kilkamhuset og spiste vannmelon, samtidig som vi kunne se opp mot fjellet vi hadde beseiret.Dette ble en dag vi kommer til å huske lenge og ikke minst skryte av...
Onsdagen hadde vi orienteringsløp i hundremeterskogen. Ungene var knallgod der de la ut i full fart mot alle postene. Tilbake ved lavoen var det å komme fram til løsningsordet av alle bokstavene de hadde funnet på post. Dette klarte de med glans.
Torsdag tok vi oss en runde utenfor gjerde. Vi gikk ruta til froskedammen, forbi lavoen og mot den gamle skytterbanen. Her vi vi prøvd bekkbåter med stort hell. Vi ble mange ny rekorder. Vi hadde bål og varma bålskive,det var så godt at vi nok kunne ha hatt dobbelt opp med skiver. Det får vi huske til høsten. Vi har sagt god sommer til flere i dag, og i morgen tar vi jammen alle ferie. Så nyt sommeren alle sammen, så ses vi til masse mer moro til høsten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar