fredag 4. juni 2010

Velkommen juni!


Da er juni måned godt igang også her oppe på Løvåsen. Det meste som har med vinter og snø er historie, og våren og sommeren fryder vi oss over.
Det bærer aktivitetene også preg av. Den nye fotballbanen er nå klar, og vi kunne torsdag ta i bruk flunkende nytt krøllgress til åpningskamp i fotball for Løvåsen. Selv om regnet plaska ned, så ønsket flere å delta på denne. Vått, deilig og spennende var det!
Vi har begynt å bevege oss mere utenfor området også nå. Elva på sørsida av idrettsanelgget har vi besøkt denne uka. Vannføringa er nå ganske normal, slik at vi får utforsket elvas hemmeligheter og mysterier. Froske-egg og frosk fant vi på årets første elve-besøk - kjempeartig! Små pinner, bark o.l. ble prøvd som seil-båter, og disse fikk god fart i strømmen nedover elva. Her må vi visst ta fatt på bekke-båt produksjonen vår igjen.
Mange av ungene synes det er veldig spennende å besøke skiskytebanen. Her plukker vi tom-hylser, og dette er veldig populære samleobjekter.
Leirplassen vår har vi rydda skikkelig på slutten av denne uka, slik at alt er strøkent og pent til Kilkam Cup. Vi har fått splitter ny lavvo satt opp, og denne gleder vi oss veldig til å ta i bruk!
Maten har vi også koset oss skikkelig med. Alt fra brødmat til middagsmat, og høydepunktet var kanskje onsdag medbiffstrimler stekt på jern-plata vår. Kjempepopulært og nydelig godt!
Nok ei aktiv og hektisk uke er på hell.
Vi ønsker med dette alle sammen ei fortreffelig helg, og vel møtt igjen på mandag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar