fredag 18. juni 2010

SISTE SKOLEUKE PÅ HELL!


Da er siste skoleuka for skoleåret 2009/10 snart slutt - skoleåret har jaggu gått raskt. Synes vi nettopp har starta opp med herlig spenstig aktivitet her på Løvåsen.
191 skoledager er gjennomført, og det betyr at vi også har hatt 190 dager med Gåbuss til skolen samt fra trafostasjonen i Kilbotn og opp til Løvåsen. Dette blir noen kilometer i løpet av et skolegår. Vi anslår at det har vært ca 10 barn i snitt hver dag på Gåbuss til skolen. Distansen fra Breivika til skolen er ca 2,1 km. Da har Gåbussen tilbakelagt 401 km i løpet av skoleåret - vi har altså gått til Tromsø og tilbake til Norkjosbotn! Med snitt på 10 barn pr dag blir distansen 4 010 km (sånn ca - alle har ikke gått helt fra Breivika)! Dette tilsvarer omtrent distansen Harstad-Oslo-Harstad-Trondheim-Mo i Rana - og dette bare på Gåbuss morgen. I tillegg har vi distansen trafostasjonen Kilbotn-Kilkamhuset som er på ca 1 km pr vei - SÅ VI HAR GÅTT LANGT TOTALT SETT DETTE SKOLEÅRET!
Vi har hatt god aktivitet denne uka også. Våre fotball-sparkere er fortsatt like ivrige. I tillegg har slå-ball vært den store hiten de siste ukene, og spesielt denne uka. Tydelig at dette også foregår endel på skolen. Bortimot alle sammen er med i korte eller lengre økter på dette, og mange har fått skikkelig dreis på slagene med kølla. Kjempeartig!
Torsdag gjennomførte vi førstehjelpskurs med livredning og full pakke. Alle fikk prøve Mini-Anna med munn-til-munn og hjertekompresjon. Deretter lærte vi og prøvde ut stabilt sideleie. En fantastisk innsats av alle sammen! Den planlagte "praktiske" øvelsen fredag utsetter vi til senere, da barne-gruppa var relativt liten denne dagen. Vi ønsker at flest mulig skal få delta på dette.
Ikke bare aktivteten har vi koset oss med - maten har også vært god. Spesielt mandag, da vi stekte klappe-kake på jernhella over bålet. Dette er utrolig populært blant ungene, og også veldig godt!
Da er det kun 2 uker igjen til fellesferien setter inn. De neste 2 ukene har vi fulle dager på Løvåsen, men allerede nå er det noen av ungene som tar ferie.
Vi ønsker med dette alle sammen ei hærlig juni-helg - riktig god ferie til dere som tar det nå - og vel møtt igjen på mandag til dere andre!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar