fredag 25. juni 2010

NEST SISTE SFO-UKE SNART OVERDet nærmer seg raskt ferie her på Løvåsen også - det ser vi ikke minst på antall barn som er her. Alikevel gjennomfører vi aktivteten vår som planlagt.
Mandag denne uka var vi klare for tur! Været på morningen så faretruende ut, men da turen starta fikk vi oppholdsvær. Flott! En ivrig gjeng gikk i retning Natmålsfjellvannet. Vi hadde en kort drikkepause ved elva på turen opp. Vel oppe ved vannet fant vi oss en lun plass på sørsida av vannet, der vi slo leir. Fiskeutstyret ble raskt funnet frem, og ungene fikk hver sin tur til å prøve lykken. Resultatet fangstmessig ble heller dårlig, men alle så ut til å trives med forsøkene. Vi grilla pølser og drakk varm saft. Ungene lekte gjemsel og klatret i trærne. Noen prøvde seg som fotografer. Det ble utrolig mange VELDIG FLOTTE bilder av det. Når man har det artig, så er det utrolig hvor raskt tida går. Vi rydda etter oss og tok på hjemtur etterhvert - og fortsatt var det oppholdsvær.
Tirsdag holdt vi oss på området rundt basen. Vi besøkte froskedammen, og utforska naturen rundt denne. Det ble også tid til både fotball, rødt lys og slåball.
Onsdag feiret vi Levis dag, med god mat og drikke samt ballspill.
Torsdag var det klart for bytur til et sentrum med festspillsus. Først var det konsert i Generalhagen med Divisjonsmusikken. En flott opplevelse i solskinnet. Deretter bar turen ned til torget for å se på livet i torg-bodene. Vi gikk videre langs Havnepromenaden bort til Kulturhuskaia, og fikk med oss et musikkinnslag på scenen der med elever fra Heggen. Kjempeartig!
Deretter var vi invitert til Kriminalomsorgen (!!!), der 2 av foreldrene til 2 av ungene på SFOen vår jobber. De hadde disket opp med is, vannmelon, kjeks, popcorn og saft. Utrolig koselig! Tusen takk til dem for det!
Så var det plutselig tid for buss hjem. Vi ser at det går veldig flott å dra på en slik tur med ungene, de oppførte seg eksemplarisk!
Fredag besøkte vi elva sør for stadion. Her lot vi pinne-båter få prøve strykene, og vi smakte på deilig kaldt friskt vann fra elva. Kjempegodt! Midt i det hele kom en frosk svømmende nedover elva, men da den oppdagen oss gjemte den seg så godt den kunne under torva ved elvebredden. Fotball, sykling og litt roller-blades ble det også. Temperaturen steg jevnt og trutt utover fredagen, slik at det ble en riktig deilig dag ute i frisk luft her på Løvåsen.
Da gjenstår bare 1 uke av SFO-året 2009/10.
Vi ønsker alle ei riktig god helg, og vel møtt igjen på mandag til dere som ikke tar ferie!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar