fredag 11. juni 2010

Ei litt rar uke!

Det har vært ei litt rar uke det her. Egentlig skulle det vært vanlige skoledager, med avsluttende aktivitet på Løvåsen. Streiken gjorde imidlertid det slik at det ble unger på Løvåsen hele dagene gjennom første del av uka. Noen kom tidlig og forlot tidlig, mens andre kom seint og forlot seint. Med andre ord ikke alle ungene på plass samtidig. Allikevel har vi hatt det supert også denne uka.
Fotballbanen er flittig i bruk både til fotballsparking, men også annen idrett/lek som sisten, kaste frisbee, badminton, løping og sykling. Flere har hatt med sykkelen opp til Løvåsen, og asfalten rundt fotballbanen er ypperlig til sykling. En av ungene satte foreløpig rekord med 50 runder rundt banen....så får vi se hvor lenge den varer. Kjempeartig!
Onsdag ble en annerledes dag. Etter Hinnstein-turen i skole-regi, gikk vi til Nedre Ruggevik. Der spiste vi på terrassen hos Tone, for så å ta turen ned i fjæra. Det ble en innholdsrik tur, der vi fant krabber, sjøstjerner, sjøpølse og marfloge. Utrolig hvor oppslukt ungene blir av dette.
Torsdag benytta vi oss litt av salen på Kilkamhuset. Der ble det kanonball for alle penga, med stor iver og konkurranseinnstinkt.
Fredag la vi opp til fri lek. Det ble litt fotball på noen, mens andre gikk på oppdagelsesferd rundt på området eller hoppet tau. I godværet koset vi oss med pannelapper stekt på jernhella over bålet. Kjempepopulært og skikkelig koselig og godt!
Nå gjenstår bare 1 skoleuke før skoleferien setter inn.
Vi ønsker med dette alle sammen ei hærlig juni-helg, og ønsker vel møtt igjen på mandag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar