fredag 21. mai 2010

Skikkelig vår!
Det har blitt skikkelig vår på Løvåsen. Snøsmeltinga har fått skikkelig fart, så nå er det ikke mange snøflekkene igjen her oppe. Leirplassen er helt bar og har tørka skikkelig opp, slik at nå har vi flytta samlingsplassen bort dit. Deilig å være tilbake der!
Tirsdag var det ganske vått her oppe. Vi brukte dagen til skikkelig gjørme-aktivitet, med demninger fulle av vann rundt omkring. Litt graving og mange bøtter med vann var det som skulle til for å få utforska vannets oppførsel i naturen.
Det ble såpass grisete, at vi måtte hente frem vannslangen for spyling av regnklær.
Onsdag tilbrakte 2.klassene ved Kila skole utedagen sin her oppe på Løvåsen. Det ble fokus på knivregler, spikking av seljefløyte og masse bålkos. Kanskje litt i tidligste laget for seljefløyte, men vi fikk barken av og lyd i flere fløyter. Kjempeartig og flott innsats av alle sammen! Vi fortsatte med spikking etter at lærere og unger utenom Løvåsen tok bussen hjem igjen.
Torsdag hadde vi gymsal-dag. Det ble middagsmat innendørs, med påfølgende kanonball, hinderløype og hopping. Mange tok utspekulerte saltoer - virkelig imponerende!Det ble en god del fotballsparking på ganske mange i dag, fredag. Minibanen er tørr og fin, og innbyr til flott aktivitet. Med oppholdsvær og flott temperatur, så gjentok vi onsdagens suksess, med bålkos og knivregler. De som ikke kunne være med på knivsertifikatene, fikk muligheten til det i dag.
Da er nok ei kort uke på hell, og neste korte uke står på vent.
Vi ønsker alle ei fortreffelig pinsehelg, og vel møtt igjen på tirsdag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar