onsdag 12. mai 2010

..og den kom - mai den skjønne milde!Et heilt fantastisk supert vær har det vært denne uka! Deilig sol og varmegrader i "fleng" - hærlig!!! Har vært vanskelig å beholde nok klær på i perioder.
Mandag starta vi med månedens prosjekt - bygging av hytte i grantrærne ved leirplassen vår. Etter endel skogsarbeid for å gjøre trærne klare til bygging, så starta vi med "grinda" til hytta. Fant passende trær å spikre opp bjelker mellom, og så reiste vi "staven" som blir ramma for veggene. Her har vi hatt et skikkelig ivrig gjeng med unger, som ivrer voldsomt med å få dette til. Litt jobbing hver dag. Heilt hærlig!
For fotballentusiastene så er forholdene perfekte her oppe. Mini-banen er tørr og fin, og innbyr til skudd, finter og skikkelig kamp.
Innimellom slagene så følger vi opp grønnsakshagen vår, og vanner godt. Her spirer og gror det skikkelig. Blir kjempeartig når det er klart til høsting der!
Denne uka har vi hatt "ekstrahjelp" på Løvåsen. Martin EM fra 9B og Einar fra 9C ved Kila skole har hatt arbeidspraksis mandag-onsdag denne uka. Skikkelig stas for ungene å få kule ungdommer på besøk. De har vært med på gå-bussen på morningen, samt deltatt i aktivitet sammen med ungene. Onsdag gjennomførte de øvelser på Idrettsskolen vår. Kjempeartig og godt jobba! Vi håper de har trivdes sammen med oss i godværet.
Fredag var det endel unger som hadde fri, men alikevel kosa vi andre oss i Løvåsen. Vi hadde også avtalt besøk i et saue-fjøs nede i Kilbotn. Vi gikk fra Løvåsen - fulgte fjellveien ned til gården. Der fikk vi se og hilse på sauer og nydelige små lam. En kjempeartig opplevelse!
På turen gjorde vi oss også en tur innom gapahuken i Slettlian. Der kunne vi ta en rast og nyte godværet.
Ei litt krotere men alikevel fartsfylt uke er over, og neste uka blir ikke noe lengre den heller.
Vi ønsker med dette alle sammen ei fortreffelig helg, og til lykke med nasjonaldagen på mandag. Vi sees vel i toget. Hipp hipp hurra!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar