fredag 7. mai 2010

Kom mai du skjønne milde....!Da er mai måned kommet, og det har vært en flott og variert start på måneden. Uka starta med snø og snøvær, og avsluttes med sol og praktfullt vårvær.
Hærlige kontraster!
Forrige ukes prosjekt har vi "passa på" også denne uka. Vann, lys og varme til kartongene vi har sådd i. Vi ser allerede at det har begynt å spire - kjempeartig!
Vi har satt igang et nytt prosjekt denne uka. Hyttebygging i trær. Her har engasjementet vært enormt! Oppstarten har bestått i oppmåling og tegning av hytta. Så skal trærne vi skal bygge i kvistes. Her byttes det flittig på saging og bæring av kvister og greiner. Diskusjonen går også høylydt mellom jentene og noen av guttene med hensyn til gardiner og fargevalg på disse. Ehh...kjenner vi voksne oss igjen i dette...??!! :-D Uansett så blir vi enige til slutt. Prosjektet fortsetter med høy intensitet neste uke.
Minibanen har nå endelig blitt helt bar, slik at forholdene ligger perfekt til rette for den daglige dosen med fotball for de som ønsker det.
Klatremusene våre får også utfoldet seg skikkelig, med klatring i trærne og utsikt og sol nytes fra toppen av grantrærne. Deilig!
Pil og bue har også sett våren, og er i flittig bru. Tydelig å se at mange virkelig har fått dreisen på dette.
Vi har hatt variert og god mat på menyen også denne uka, og apetitten til ungene er det absolutt ingen ting å si på.
Vi ønsker med dette alle sammen ei riktig god helg, og vel møtt igjen på mandag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar