fredag 28. mai 2010

Herlig aktiv uke med et snev av sommer!


Da er siste "kort-uka" for ei ganske så lang stund på hell, og det med et snev av sommer. Temperaturen er i skrivende stund +15,3 grader her oppe på Løvåsen, og det er slett ikke å forakte. Ganske så stor kontrast til de -17,8 vi hadde tidligere i vinter.
Gåbussen på morningen merker vi har blitt veldig mye raskere. I går og i dag har vi til og med hatt flere som har insistert på å jogge fra Rema 1000 til skolen. Som sagt så gjort - SKIKKELIG SPREKE har alle sammen blitt enten man går eller jogger!
På hyttebygge-fronten går det stadig fremover. Nå er gulvet lagt ferdig, og veggene står for tur. Det har i tillegg blitt snekret alle slags mulige leketøy, og ungene har vært skikkelig ivrige på det.
Siste del av uka har vi hatt teori og praktisk prøve på de som ikke har tatt knivsertifikat ennå, og alle har nå bestått med glans. Synlig bevis til de siste ble utdelt i dag i form av eget sertifikat til hver enkelt. Kjempebra jobba!
Arbeidet med legging av det nye krøllgresset til Kilkam er i full gang. Det ser ut som det blir helt fantastiske forhold for alle og enhver når dette ligger ferdig. Ca 1 ukes arbeid gjenstår før det kan tas i bruk. Kjempespennende!
Inntil da har vi full aktivitet på minibanen. Der går det mye i fotball, og nytt av året er slåball. Det har vært skikkelig artig, med stor deltagelse og flott engasjement!
Vi ønsker med dette alle sammen ei herlig og fortreffelig forsommer-helg, og ønsker vel møtt igjen på mandag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar