fredag 16. april 2010

VÅTT!!!Det er herlig vått her oppe på Løvåsen nå. Snøen smelter med STOR fart, og vi ser at våren nå virkelig nærmer seg. Vått er vått, men også utrolig fasinerende! Vi får sett på nært hold naturens egen måte å kalle våren frem på. Det sildrer og renner stort sett over alt. Skistadion minner mest om et sørpehav, og begge fotballbanene som nå er brøyta nærmer seg virkelig avtining. Veien opp til Kilkamhuset får også merke vannmengdene. Midt i uka begynte deler av veien å minne om et vulkan-krater på Island som vi hører mye om i disse dager. Der formelig fossa vann fra svingen og helt ned forbi kraftstasjonen. Det har vel egentlig gått laks og ørret opp i mindre vassdrag enn det som var på veien...:-D Skikkelig populært blant ungene - da fikk vi skrapa litt vanndemninger på turen opp fra bussen. Det var nesten så hele SFO-tida gikk på dette.
Denne uka har vi hatt et ukesprosjekt pågående. Snekring av fuglekasser var utgangspunktet, men med den utrolig fantastiske fantasien til ungene så har det blitt fly, bord, skate-rampe etc. i tillegg. Kjempeinnsats på snekringa! Flere har allerede begynt å glede seg til vi skal snekre hytter i trærne ved leirplassen lengre utpå våren.
Etter at mini-banen ble brøyta på mandag, så har vi allerede hatt årets første fotballkamp. Det var fortsatt vinterføre, men det så ikke ut til å legge noe demper på aktiviteten i det hele tatt.
Et annet sikkert vår-tegn er at vi har "sparka" igang grillsesongen. ENDELIG!!! Onsdag kosa vi oss skikkelig med grillet kylling. Deilig!
Ei kjempeflott og aktiv uke på Løvåsen nærmer seg raskt slutten.
Vi ønsker med dette alle ei fortreffelig helg, og ønsker velkommen igjen på mandag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar