fredag 23. april 2010

SOL, SOL OG ATTER SOL!!!Ja, det har vi virkelig hatt denne uka. SKIKKELIG DEILIG SOLSKINN som vi koser oss skikkelig i. Temperaturen i skyggen har vist 7-8 plussgrader, og i sola har den nok passert 20. Hærlig - nå går det skikkelig mot vår!
Mandagen denne uka gjorde vi en ny vri. Ungene blei henta på skolen, og så gikk vi til fjæra i Nedre Ruggevik. Der hadde vi bålkos, flyndrekasting, oppdagelsestur mellom tang og tare, treklatring m.m. En kjempeflott tur, og alle storkoste seg. Oppe på Løvåsen har vi fortsatt på snekringa. Stadig nye figurer blir til, og ungene trives veldig med denne aktiviteten.
Oppe ved leirplassen vår tiner snøen skikkelig. Bålgruva har kommet frem, og vi var snare med å få tent bål der.
Noen av ungene har hatt litt fotballaktivitet på minibanen, og i sørenden av banen ligger det fortsatt svære snøhauger. Disse er vårt Himalaya, og Mount Everest bestiges hver dag!
På storbanen er det nesten helt bart nå. Gummipaden tørker opp, og løpshestene våre har kommet skikkelig igang med løpingen. Det har også vært høydehopp, lengdehopp og tre-steg. Deilig på den varme myke gummipaden.
Torsdag ble det bueskyting for de som ønsket det. Pilene skytes SÅ MYE LENGRE enn første gangen vi prøvde dette på Villmarkssenteret i Heggenkollen, så også her har ferdighetene blitt helt supre.
Fredag kosa vi oss videre i godværet, men bursdagsfeiring og god mat.
Helga nærmer seg med stormskritt, og vi ønsker alle sammen ei fortreffelig helg.
Vel møtt igjen på mandag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar