fredag 30. april 2010

Siste april-uke på hell!Da er siste uka i april på hell, og nok en måned er snart over. På Løvåsen har vi hatt ei veldig variert uke på flere måter.
På mandag var vi tilbake på gården hos Randi igjen. Skikkelig trivelig å endelig få komme tilbake dit. Været minnet mest om skikkelig høst, med vind og regn. Alikevel ble det hesteridning, bål med pølsegrilling og oppdagelsesferd i fjæra. Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær. Ungene klaget ikke, og så ut til å storkose seg. Inne i fjøsen fikk vi kose med kaniner samt stelle og strigle hestene. Utrolig flott, og alle ungene tør gå inn i båsen til hestene for å strigle. Kjempeflott!!! Det er tross alt STORE dyr det her!Tilbake igjen her oppe på Løvåsen, så har "høstværet" blitt til vintervær. Snøen har lagt seg, og vi har tatt frem akebrett og spader igjen. Hvem hadde trodd det?
Motparten til dette igjen har vært ukas "prosjekt" - såing! Vi har sådd gulrøtter, gressløk og sukkererter i melkekartonger. Disse har vi itv lagret inne i dusjen på den ene garderoben. Så nå blir det spennende å følge med om det spirer og gror.
Torsdag var det godt oppmøte på foreldre som og grilla pølser sammen med oss borte i grillbua. Etter litt lett snøfall, så kom sola frem og laga ei perfekt ramme på avslutninga av dagen. Helt hærlig!
I dag, fredag, skinner sola fortsatt fra skyfri himmel. Vi koser oss i solveggen med rå grønnsaker og dipp, der ungene selv tilbereder snacksen.
Vi ønsker med dette alle sammen ei fortreffelig helg, og ønsker vel møtt igjen på mandag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar