fredag 9. april 2010

En liten følelse av vår....!Ja, det synes vi at vi har, selv om snøen fortsatt ligger som et tykt lag over Kilbotn. Graderstokken viser imidlertid at våren nærmer seg.
Det har vært noen skikkelig hærlige dager denne uka - påskeværet har forsatt langt på overtid! 7-8 varmegrader, knallsol og blå himmel - vi klager abolutt ikke! Egentlig gankse hærlig at vi må gå runder med solkremen. :-D
Vi ser at typer aktivitet nå varierer mere. Noen sverger fortsatt til vinteraktivitet, med ski, aking, snowboard, slalåmski og snøballkasting. Andre synes det er deilig med litt klatring i trærne, og utforske vårens inntog i Kilbotn. Ungene er utrolig flinke til å variere, og velger selv hva de ønsker å bruke dagen på Løvåsen til. Torsdag anskaffet vi 5 kg små tre-pinner, til fri bruk for ungene. Her ble det husbygging og mange kreative figurer og formasjoner. Kanskje modellen til trehytta som vi skal bygge i løpet av våren, ser dagens lys...?
Byggestunda blei skikkelig deilig ute i solveggen på garasjetaket ved Kilkamhuset.
Vi har bålkos også denne uka...selv om vi fikk forståelse av at ganske mange hadde fått sin del av bål og pølsegrilling i påsken. Pølsene gikk ned på høykant uansett!
Uka har også inneholdt en stor overraskelse for oss på Løvåsen, med det flotte kameraet vi har fått. TUSEN TAKK TIL ALLE SAMMEN FOR ET HÆRLIG INITIATIV! Som dere ser av ukas bildealbum, så blir det ikke akkurat færre bilder fra nå av. :-D Kjempeartig!
Uka har gått raskt - kanskje ikke så rart i og med at den "mangler" en dag i forhold til ei normal uke. Alikevel så har vi hatt god fart og aktivitet i ei strålende uke, og ser allerede fram til de kommende uker.
Ønsker med dette alle sammen ei fortreffelig helg, og vel møtt igjen på mandag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar