fredag 26. mars 2010

Den har vært her....påskeharen!Helt sant! Den var her på torsdag, og la ut påskeegg til alle ungene. Tone satt i kontorvinduet og så på den. Eggene la den under grantrærne ved leirplassen vår borte ved Minibanen - ett til hvert barn. Til stor jubel for alle ungene var det litt påskegodt inni dem også. Kjempeartig! Som forrige uka, så har også denne uka vært skikkelig kos. Sola skinner, og alle er blide og glade. Det har vært mye skilek i skilekebakken denne uka. Skistavene er kasta av de aller fleste, og vi suser nedover OG OPPOVER bakken der borte. Her får vi virkelig testa og utvikla balanse og ferdigheter med ski på beina. SUVERENT! Aking og skihopping har også vært skikkelig "in" også denne uka - både med knall og fall og ei brukket ski, men med masse hærlig aktivitet og bevegelse for både stor og liten.
Uka har også vært den største "bursdags-uka" til nå - ikke mindre enn 3 av ungene har feira bursdag med tilhørende selvvalgte gode mat. Så gjett om vi har kosa oss!!!
Nå nærmer påsken seg for alvor, og ungene ser ut til å virkelig ha tatt ut skikkelig med krefter. Mange tar ferie nå fra helga, og det blir sikkert deilig med noen dager fri - selv om vi trives aller best med å være på Løvåsen.
Til dere som tar påskeferie - ha en fortreffelig påske!
Dere andre ønsker vi velkommen rett over helga!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar