mandag 8. mars 2010

The best Olympic games ever...!!!Da er vinterferie- og OL-uka vår over - OG HVILKEN UKE DET HAR VÆRT!!!
Med et fantastisk vintervær som perfekt ramme for aktiviteten vår, så kunne det ikke bli annet enn en kanon-suksess!
Mandag var den store ake-dagen i skilekebakken. Med gnistrende ake-føre, så fikk vi alle sammen brynt omtrent alle musklene i kroppen vår skikkelig. Vi voksne har kjent at spesielt magemusklene har fått "bank".
Tirsdag fikk vi besøk av Kari Eldby og 8 skikkelig trekkvillige hunder. I ei ferdigtråkket løype på myra ved skistadion, fikk vi flere runder hver på kjelken bak hundene. En utrolig flott og kjempeartig opplevelse! Hundene fikk både kos og vafler hos oss. Tusen takk til Kari som stilte velvillig opp!
Onsdag var dag 1 i den første Løvåsen Olympiaden. Åpningsseremoni og det hele, med parade og tenning av OL-ilden vår. Kjempeartig! Første øvelse var sprint-stafett - gjennomført med stil. Øvelse 2 var skibueskyting - en ny øvelse av året i Olympisk sammenheng, med sikkerheten i første rekke. Utmerket innsats!
Etter kos med mat og drikke i solskinnet, fortsatte vi med øvelsene hopp stor bakke og slalåm. Skikkelig populære øvelser - vi skulle nesten ikke ha blitt ferdige!
Torsdag var andre og siste dag med OL-program. På programmet stod 1 km og 3 km fellesstart. Begge øvelsene prikkfritt gjennomført av samtlige til stede, og alle med en sugende innspurt de siste 10 metrene før målgang. Akkurat slik Northug og Bjørgen gjorde de 2 foregående ukene. Innsatsen vår har ikke stått tilbake for noen!
OL-programmet ble avsluttet med høytidelig medaljeseremoni, der alle fikk hver sin fortjente gullmedalje - til stor applaus fra alle fremmøtte. Årets medaljer er laget og preget av den kjente og kjære treskjærings-kunstneren Odd Løvås fra Kilbotn. Tusen takk til han!
Med så mye morsom og variert aktivitet, og - vips! - så er uka gått.
Vi gleder oss bare til fortsettelsen....!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar