fredag 12. februar 2010

Løvåsen AktivitetsSenter AS etablerer Idrett og Friluftsliv barnehage!

Etter kun 6 mnd drift av Løvåsen Idrett og Friluftsliv SFO, så har Løvåsen AktivitetsSenter AS bestemt seg for å etablere barnehage med fokus på Idrett og Friluftsliv. Våre planer om dette har egentlig ligget flere år frem i tid, men etterspørsel etter plasser, Harstad kommunes ønske om slik barnehage samt oppfordringer og oppmuntringer fra ulike politikere og andre, har gjort at vi har fremskyndet disse planene VELDIG. Vi synes at perioden her på SFO har vært HELT FANTASTISK, og ønsker at flere barn i flere aldersgrupper skal få ta del i det herlige området vårt og den flotte aktiviteten vår.
Planen er å bygge på Kilkamhuset, slik at barnehagen får egne lokaler for mesteparten av sin aktivitet. Ellers er området rundt idrettsanlegget lekeplassen vår, og et perfekt område for videreføring av konseptet Idrett og Friluftsliv SFO til også å omfatte barnehage.
Etter at Harstad Tidende skrev om våre barnehageplaner, har vi fått utrolig mange gode tilbakemeldinger, og flere har både spurt om plass til ungene og andre kan tenke seg jobb hos oss. KJEMPEARTIG!
For å lese mere på Harstad kommunes nettsider, klikk her
For å komme til siden for å søke barnehageplass, klikk her
Så ønsker du at barnet ditt skal få være en del av Løvåsen, er det bare å melde på!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar