fredag 26. februar 2010

Februaravslutning med karneval!


Da er det bare helga igjen av februar, så har nok en måned fløyet avsted.
På Løvåsen har vi hatt NOK ei fantastisk uke.
Det er fortsatt gnistrende vinterforhold, med praktfulle skiløyper og ferdigtråkka akebakke. Dette innbyr til masse ski- og akelek - både for store og små. Til tross for ganske så mange minusgrader, så er det leken ute som er soleklart mest populær blant ungene. Heldigvis ser det ut til å gå mot mildere tider. Sola kommer stadig høyere på himmelen, og om ikke mange dager kan vi nyte den sammen med ungene etter skoletid her oppe på Løvåsen.
Aktiviteten i skilekebakken har vært stor denne uka. De 2 tubene (slager fra lastebildekk) er skikkelig populære. De er så store at det er plass til nesten alle ungene på en gang - bare vi stabler skikkelig. I hoppbakken ser vi stor fremgang hos mange. Stadig lengre hopp og flere stående hopp. Virkelig imponerende!!
Onsdag denne uka avviklet vi karneval. Her var det utrolig mange flotte og kreative kostymer. Ungene har selv stått for planleggingen, med mat, musikk, moteshow og underholdning. KJEMPEARTIG!!! Vi kan trygt si at vi har avslutta karnevalsmåneden februar i ekte brasiliansk stil.
Neste uka er det vinterferie, og vi har fulle dager med masse morsom aktivitet på Løvåsen.
Vi ønsker med dette alle sammen ei fortreffelig helg, og så møtes vi igjen over helga!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar