fredag 19. februar 2010

Ei deilig vinteruke er på hell!Dagene flyr av gårde, og nok ei uke er på hell. Nå merker vi for alvor at det går mot lysere tider - spesielt på Gå-bussen om morningen. Med det praktfulle vinterværet vi har om dagen, så er det nærmest fullt dagslys på gå-turen til skolen. Også på ettermiddagene merker vi at mørket forlater oss. Skikkelig deilig!
Nydelig vær, snø og skikkelige vinterforhold i Kilbotn gjør at vi storkoser oss på Løvåsen. Vi har ei god blanding av skilek, aking og utgraving av snøhuler. Borte ved stor-banen har vi ei snøhule som nå rommer i alle fall halvparten av ungene. Den har flere inn-/utganger, og er skikkelig populær.
Mandag hadde vi 3 flotte gutter på besøk hos oss. De fikk sett litt av hva vi gjør på Løvåsen, og så ut til å storkose seg. Disse starter på Løvåsen SFO 1. mars 2010, og vi ønsker dem hjertelig velkommen og gleder oss veldig til at de skal være sammen med oss.
Torsdag ble en veldig kald dag - sannsynligvis den kaldeste til nå i 2010. Gradestokken viste ned mot 18 minusgrader, og vi bestemte oss for å ha mesteparten av aktiviteten denne dagen innendørs. Da er kanonball i salen på Kilkamhuset alltid veldig populært, så der fikk vi god trim og bevegelse gjennom flere spennende kamper.
Det gode vinterværet ser ut til å fortsette gjennom helga, så da ligger det til rette for ei flott helg ute for de som ønsker det.
Vi ønsker med dette alle sammen ei riktig god helg, og så sees vi igjen på mandag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar