fredag 4. desember 2009

Første adventsuka - med stor variasjon!Da ble snøen som falt forrige fredag liggende, og vi har endelig fått litt snø her oppe på Løvåsen. Selv om mørketida nå har satt inn for fullt, så har det allikevel blitt litt lysere med 2-3 cm snø på bakken. Kjempedeilig - vi ønsker oss mer!
Denne uka har vært veldig variert.
Til tross for litt snø, så har det vært mulighet for litt fotballsparking for de som ønsker det.
Snøen har lagt seg litt på trærne, så vår lille skogstur på tirsdag ble en nydelig opplevelse. Vi tok hodelykter på og gikk på tur inn i tett skog. Her ble det et fantastisk fargespill, med snøkrystaller som glitret i lyset fra lommelyktene. Månen har også bidratt med lys denne uka, og lyste opp skogen for oss på turen. Vi hørte små mus pipe i snøen, og noen mener de lyste i øynene på levende vesener inne i skogen....hvem kan det være?
Torsdag var det verdenspremiære på Løvåsen! For første gang fikk vi benytta rompeakebrettene skikkelig. Vi stengte porten inn til området, og aket i veien fra fe-rista og ned til plassen foran Kilkamhuset. Det var et skikkelig gnistrende føre, og ungene var ikke til å stoppe. Trasig at en slik dag må ta slutt - verken ungene eller vi voksne hadde så veldig lyst til å dra hjem.
Vi har også starta med å åpne "lukene" i Løvåsens adventskalender. Her blir det mye spennende underveis - litt godt i magen og litt spennende aktiviteter. Ungene utfordres til å lage regle/rebus til hver sin ukedag, og så må vi andre gjette hva som gjemmer seg bak luka. Så prøver regla/rebusen å fortelle oss hvor vi skal finne overraskelsen. Ungene er kjempeivrige her!
Fredag sendte regla oss ut på skogstur, der vi endte opp i 100-meterskogen under nissens fjøslykt. Der hadde nissen satt ut litt god kjeks til oss - utrolig snill nisse vi har her i Kilbotn.
Da går ei flott og variert uke ubønnhørlig mot slutten. Vi har fått koset oss med masse flotte aktiviteter, og ser veldig frem til neste uke.
Ha ei riktig god helg alle sammen, og vel møtt igjen på mandag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar