fredag 27. november 2009

November på hell...


Da nærmer november seg slutten med stormskritt, og mørketida er i ferd med å innhente oss. Denne ukas mørketidsfest blei en skikkelig koselig tilstelning. Skyfri stjerneklar himmel, helt vindstille og parafinlykter, te-lys og bål - kan det bli mere koselig enn det?
Småfuglene synes også at det er koselig hos oss, og besøker oss og fuglehusene flittig hele dagen - selv om vi er tilstede på leirplassen. Det virker som de har blitt vante til oss - kjempeartig! Vi får bare være flinke til å etterfylle mat, så blir de nok værende sammen med oss.
Nå begynner vi virkelig å se resultatene av at vi går mye - til skolen og fra busstoppet og opp til Løvåsen. Ungene har fått ei skikkelig racer-fart, og tidsbruken på distansene har gått betraktelig ned siden skolestart. Noen dager er man ganske så trøtt ved oppmøte på "gå-plassen", men det skal bare få minutter med gåing til før ungene (og vi voksne) merker at kroppen våkner! Veldig bra! Da ser vi at fysisk atktivitet har god effekt på kroppen!
Grantrærne ved leirplassen har blitt veldig populære i det siste, og mange får skikkelig utfordring i klatring. Utfordringen for oss voksne er vel mest å holde aktiviteten i passende høyde...:-)
Klatrenettet fenger også fortsatt til de grader - leken der tar liksom aldri slutt.
På mørketidsfesten ble det også tid til en fotballkamp, der noen voksne også deltok. Kjempesporty gjort, og utrolig artig for ungene.
I skrivende stund snør det her oppe i Kilbotn, så kanskje neste uke kan by på nye og mere vinterlige aktiviteter - hvem vet?
Ønsker med dette alle sammen ei riktig god helg, og vel møtt igjen mandag!
Hilsen oss på Løvåsen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar