lørdag 21. november 2009

Hår og nett!Som overskrifta sier - uka har inneholdt både hår og nett. Kanskje ikke i den forstand man vanligvis tenker....
De praktfulle værforholdene her oppe i Kilbotn har medført at naturen rundt oss blir et fantastisk skue. Gress, telt, teltbarduner, greiner osv har det vokst hår på siste uka. Luftfuktigheta sammen med kuldegrader gjør at det meste rundt oss har blitt ganske så hårete. Spesielt første del av uka. Et nydelig skue når man studerer det på nært hold. Utrolig spennende å gå på oppdagelsesferd i den verdenen.
Forholdene har også gjort det slik at det har vært mulig å spille fotball på mini-banen. Banen er helt hvit - dekket av frost og rim. Ikke så veldig glatt, og utmerkede forhold til fotballspilling årstiden tatt i betraktning. Hva så med nett? Jo, vi har fått ei utrangert fiskenot fra Ytre Rolløya Fiskerisamvirke. Denne har vi kutta opp litt, og hengt opp mellom trærne. Det blei et skikkelig stilig klatrenett for ungene, så nå får alle kroppens muskler samt balansen skikkelig utfordring og trening. Veldig populært blant ungene!
Hyttebygginga med paller forsetter - ungene er ustoppelige på dette. Det stables og bygges i alle former og fasonger.
En av forrige ukes aktiviteter har gitt "resultat". Småfuglene har oppdaget fuglehusene våre med mat i, og fredag begynte det å bli tomt. Så på mandag er det tid for påfyll av solsikkefrø. Kjempeartig!
Vi ønsker med dette alle sammen ei riktig god helg, og vel møtt igjen på mandag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar